Rapisan konkurs za finansiranje projekata iz oblasti savremenog stvaralaštva

Bez autora
Jan 07 2019

Ministarstvo kulture i informisanja Vlade Republike Srbije raspisalo je danas Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata iz oblasti savremenog stvaralaštva u Republici Srbiji u 2019. godini.Konkurs je objavljen u dnevnim novinama „Politika“ i na sajtu Ministarstva kulture i infromisanja i otvoren je do 4. februara 2019. godine. Pravo učešća imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, pojedinci (umetnici, saradnici, odnosno stručnjaci u kulturi), kao i drugi subjekti u kulturi, osim ustanova kulture čiji je osnivač Republika Srbija, koje se finansiraju shodno članu 74. Zakona o kulturi.

Rapisan konkurs za finansiranje projekata iz oblasti savremenog stvaralaštvaMinistarstvo kulture i informisanja Vlade Republike Srbije raspisalo je danas Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata iz oblasti savremenog stvaralaštva u Republici Srbiji u 2019. godini.

Konkurs je objavljen u dnevnim novinama „Politika“ i na sajtu Ministarstva kulture i infromisanja i otvoren je do 4. februara 2019. godine.

Pravo učešća imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, pojedinci (umetnici, saradnici, odnosno stručnjaci u kulturi), kao i drugi subjekti u kulturi, osim ustanova kulture čiji je osnivač Republika Srbija, koje se finansiraju shodno članu 74. Zakona o kulturi.

Podnosilac prijave je obavezan da dostavi uredno popunjen i overen formular za prijavu na konkurs, u okviru kojeg je detaljan opis projekta, detaljno razrađen budžet projekta, kao i podaci o stručnim, odnosno umetničkim kapacitetima podnosioca, odnosno realizatora projekta, u pet primeraka za sve oblasti.

Na sajtu Ministarstva mogu se preuzeti formulari za učešće na konkursu, u zavisnosti od oblasti za koju se prijavljuje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik