Objavljeni konkursi za finansiranje sadržaja u oblasti kulture

Bez autora
Jan 10 2019

Ministarstvo kulture i informisanja Vlade Republike Srbije raspisalo je danas tri konkursa koji se odnose na prezentovanje srpske književnosti međunarodnoj čitalačkoj publici, kao i na finansiranje kulturne delatnosti naše dijaspore.U pitanju su Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti prevođenja reprezentativnih dela srpske književnosti u inostranstvu u 2019. godini, Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti kulturnih delatnosti Srba u inostranstvu u 2019. godini i Otvoreni poziv za sufinansiranje organizacije i realizacije godišnjeg programa predstavljanja srpske književnosti i izdavaštva na međunarodnim sajmovima knjiga u 2019. godini.

Objavljeni konkursi za finansiranje sadržaja u oblasti kultureMinistarstvo kulture i informisanja Vlade Republike Srbije raspisalo je danas tri konkursa koji se odnose na prezentovanje srpske književnosti međunarodnoj čitalačkoj publici, kao i na finansiranje kulturne delatnosti naše dijaspore.

U pitanju su Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti prevođenja reprezentativnih dela srpske književnosti u inostranstvu u 2019. godini, Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti kulturnih delatnosti Srba u inostranstvu u 2019. godini i Otvoreni poziv za sufinansiranje organizacije i realizacije godišnjeg programa predstavljanja srpske književnosti i izdavaštva na međunarodnim sajmovima knjiga u 2019. godini.

Konkursi su objavljeni u dnevnom listu „Politika“ i na sajtu Ministarstva kulture i informisanja.

Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti prevođenja reprezentativnih dela srpske književnosti u inostranstvu i Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti kulturnih delatnosti Srba u inostranstvu otvoreni su do 1. marta, dok je Otvoreni poziv za sufinansiranje organizacije i realizacije godišnjeg programa predstavljanja srpske književnosti i izdavaštva na međunarodnim sajmovima knjiga otvoren do 11. februara.

Na sajtu Ministarstva mogu se preuzeti formulari za učešće na konkursima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik