Etihad otpušta 50 pilota do kraja meseca?

Bez autora
Jan 11 2019

Avio-kompanija Etihad ervejz planira da otpusti 50 pilota do kraja ovog meseca nakon velikog gubitka uknjiženog prošle godine, izjavila su dva neimenovana izvora koja su imala uvid u internu prepisku.Etihad ima oko 160 pilota viška i otpustiće 50 do kraja januara, navodi se u obaveštenju koje je avio-kompanija prosledila pilotima. Navode i da avio-prevoznik sa sedištem u Abu Dabiju zapošljava 2.065 pilota. Portparolka Etihada je rekla da je u toku preispitivanje kapaciteta odeljenja za letačke operacije i da će bilo kakvo smanjenje broja zaposlenih verovatno biti minorno.

Etihad otpušta 50 pilota do kraja meseca?Avio-kompanija Etihad ervejz planira da otpusti 50 pilota do kraja ovog meseca nakon velikog gubitka uknjiženog prošle godine, izjavila su za Rojters dva neimenovana izvora koja su imala uvid u internu prepisku.

Etihad ima oko 160 pilota viška i otpustiće 50 do kraja januara, navodi se u obaveštenju koje je avio-kompanija prosledila pilotima, tvrde izvori britanske agencije.

Navode i da avio-prevoznik sa sedištem u Abu Dabiju zapošljava 2.065 pilota.

Portparolka Etihada je u izjavi za Rojters rekla da je u toku preispitivanje kapaciteta odeljenja za letačke operacije i da će bilo kakvo smanjenje broja zaposlenih verovatno biti minorno.

Etihad je, takođe, u svom dopisu naveo da je uknjižio "značajan gubitak" prošle godine i da će se takva situacija nastaviti i u 2019. godini, navodi Rojters, dodajući da avio-kompanija tek treba da objavi finansijske rezultate za 2018. godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik