Bez poskupljenja struje u narednom periodu

Bez autora
Jan 13 2019

Ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije Aleksandar Antić izjavio je danas da cena električne energije za građane Srbije, koja je najniža u Evropi, neće biti promenjena u narednom periodu.Antić je podsetio na to da cena struje nije povećavana više od dve godine, i dodao da je gorivo u našoj zemlji pojeftinilo za 12 dinara po litru. On je izrazio očekivanje da cena benzina neće imati neke značajnije korekcije u narednih nekoliko meseci, i naveo da toplane u nekim gradovima ne rade 24 sata dnevno jer je, kako je dodao, takva procena rukovodstva tih toplana.

Bez poskupljenja struje u narednom perioduMinistar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije Aleksandar Antić izjavio je danas da cena električne energije za građane Srbije, koja je najniža u Evropi, neće biti promenjena u narednom periodu.

Antić je, gostujući na Televiziji Prva, podsetio na to da cena struje nije povećavana više od dve godine, i dodao da je gorivo u našoj zemlji pojeftinilo za 12 dinara po litru.

On je izrazio očekivanje da cena benzina neće imati neke značajnije korekcije u narednih nekoliko meseci, i naveo da toplane u nekim gradovima ne rade 24 sata dnevno jer je, kako je dodao, takva procena rukovodstva tih toplana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik