Univerzal banka u stečaju prodaje hiljade čizama!?

Bez autora
Jan 13 2019

Agencija za osiguranje depozita, kao stečajni upravnik Univerzal banke u stečaju, oglasila je danas prodaju pokretne i nepokretne imovine ove banke. Kada je reč o nepokretnoj imovini, zanimljivo je da se na spisku nalazi nekoliko hiljada čizama, ženskih, muških, radničkih ali i lovačkih čizama. Od nepokretnosti, na spisku za prodaju se nalaze poslovni objekti u Nišu vredni više od 500 hiljada evra, zatim u Vranju, ali i stanovi i skladišta... Prethodno je Agencija za osiguranje depozita, polovinom decembra prošle godine, "na doboš" stavila pokretnu i nepokretnu imovinu "Nove Agrobanke" u stečaju.

Univerzal banka u stečaju prodaje hiljade čizama!?Agencija za osiguranje depozita, kao stečajni upravnik Univerzal banke u stečaju, oglasila je danas prodaju pokretne i nepokretne imovine ove banke.

Kada je reč o nepokretnoj imovini, zanimljivo je da se na spisku nalazi nekoliko hiljada čizama, ženskih, muških, radničkih ali i lovačkih čizama.

Od nepokretnosti, na spisku za prodaju se nalaze poslovni objekti u Nišu vredni više od 500 hiljada evra, zatim u Vranju, ali i stanovi i skladišta...

Prethodno je Agencija za osiguranje depozita, polovinom decembra prošle godine, "na doboš" stavila pokretnu i nepokretnu imovinu "Nove Agrobanke" u stečaju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik