U februaru kamen temeljac za fabriku Linglong u Zrenjaninu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će u februaru biti položen kamen temeljac za izgradnju kineske fabrike guma Linglong u Zrenjaninu. On je to rekao na pitanje gledaoca koji se uključio u emisiju tokom Vučićevog gostovanja, i postavio mu pitanje kada Zrenjaninci mogu da očekuju otvaranje neke nove fabrike. Linglong će biti najveća kompanija u Zrenjaninu posle Drekslmajera, to će biti 30 puta veća investicija. To je nešto što će promeniti sve u Zrenjaninu i samo da sve bude u redu, rekao je Vučić i naveo da se Srbija za dolazak te investicije mnogo borila. Najavio je i da će Zrenjanin nakon nekoliko decenija dobiti čistu vodu. Prema njegovim rečima, za Banat dolaze bolji dani, za Žitište, Miloševo, Sečanj...

U februaru kamen temeljac za fabriku Linglong u ZrenjaninuPredsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će u februaru biti položen kamen temeljac za izgradnju kineske fabrike guma Linglong u Zrenjaninu.

On je to rekao na pitanje gledaoca koji se uključio u emisiju tokom Vučićevog gostovanja, i postavio mu pitanje kada Zrenjaninci mogu da očekuju otvaranje neke nove fabrike.

"Linglong će biti najveća kompanija u Zrenjaninu posle Drekslmajera, to će biti 30 puta veća investicija. To je nešto što će promeniti sve u Zrenjaninu i samo da sve bude u redu", rekao je Vučić i naveo da se Srbija za dolazak te investicije mnogo borila.

Najavio je i da će Zrenjanin nakon nekoliko decenija dobiti čistu vodu.

Prema njegovim rečima, za Banat dolaze bolji dani, za Žitište, Miloševo, Sečanj...

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik