Uljanik pozvao investitore da dostave ponude

Bez autora
Jan 16 2019

Uljanik je u utorak pozvao zainteresirane investitore da dostave ponude za strateško povezivanje. Ponude trebaju stići do 25. siječnja do 20 sati, u elektronskom obliku na e-mail i original na adresu: ULJANIK d.d., Ured Uprave Ponuda za strateško partnerstvo, Flaciusova 1, 52100 Pula. Ponude koje se u naznačenom roku zaprime na naznačenu e-mail adresu, moraju, se da bi se uzele u razmatranje, zaprimiti u uredu Uprave Uljanika d.d., najkasnije 25. siječnja 2019. do 20,00 sati. Iz Uljanika podsjećaju da se soba za pregled podataka radi dubinske analize poslovanja Uljanika zatvara 18. siječnja 2019. u 18,00 sati.

Uljanik pozvao investitore da dostave ponudeUljanik je u utorak pozvao zainteresirane investitore da dostave ponude za strateško povezivanje. Ponude trebaju stići do 25. siječnja do 20 sati, u elektronskom obliku na e-mail general.management@uljanik.hr i original na adresu: ULJANIK d.d., Ured Uprave Ponuda za strateško partnerstvo, Flaciusova 1, 52100 Pula.

Ponude koje se u naznačenom roku zaprime na naznačenu e-mail adresu, moraju, se da bi se uzele u razmatranje, zaprimiti u uredu Uprave Uljanika d.d., najkasnije 25. siječnja 2019. do 20,00 sati. Iz Uljanika podsjećaju da se soba za pregled podataka radi dubinske analize poslovanja Uljanika (data room) zatvara 18. siječnja 2019. u 18,00 sati.

Ministar gospodarstva Darko Horvat u nedjelju je u Krapini novinarima izjavio da s nekoliko partnera traju intenzivni razgovori o brodogradilištu Uljanik, o čemu će hrvatska javnosti informacije dobiti zaključno s 18. siječnjem, a hoće li razgovori rezultirati financijskom ponudom, znat će se do 25. siječnja.

Upitan o pregovorima s potencijalnim ulagačima u brodogradilište Uljanik, rekao je da još nema niti jedne ponude, ali da je otvoren data room te da dva ozbiljna partnera snimaju stanje i situaciju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik