Atlantska plovidba potvrdila kupnju 7,6% udjela u Luci Dubrovnik

Bez autora
Jan 16 2019

Atlantska plovidba je prethodnom obavijesti od 21. prosinca 2018. izvijestila da je pristupila javnom nadmetanju za prodaju dionica Luke Dubrovnik d.d. na kojem je ponudila najveću kupovnu cijenu za 1.130 dionica tog trgovačkog društva koje predstavljaju 7,61 odsto temeljnog kapitala tog društva i to u iznosu od 4.035.900 kuna. Ovim putem obavještavamo da je, na temelju sklopljenog Ugovora o prodaji i prijenosu dionica i Potvrde CERP-a o isplaćenoj kupovnoj cijeni, SKDD d.d. izvršio uknjižbu navedenih dionica na ime i u korist Atlantske plovidbe d.d., koja trenutno, ima ukupno 1.742 dionice Luke Dubrovnik d.d., što predstavlja 11,74 odsto temeljnog kapitala tog društva, priopćeno je iz dubrovačkog brodara.

Atlantska plovidba potvrdila kupnju 7,6% udjela u Luci DubrovnikAtlantska plovidba je prethodnom obavijesti od 21. prosinca 2018.g. izvijestila da je pristupila javnom nadmetanju za prodaju dionica Luke Dubrovnik d.d. na kojem je ponudila najveću kupovnu cijenu za 1.130 dionica tog trgovačkog društva koje predstavljaju 7,61% temeljnog kapitala tog društva i to u iznosu od 4.035.900,00 kuna.

- Ovim putem obavještavamo da je, na temelju sklopljenog Ugovora o prodaji i prijenosu dionica i Potvrde CERP-a o isplaćenoj kupovnoj cijeni, SKDD d.d. izvršio uknjižbu navedenih dionica na ime i u korist Atlantske plovidbe d.d., koja trenutno, ima ukupno 1.742 dionice Luke Dubrovnik d.d., što predstavlja 11,74% temeljnog kapitala tog društva, priopćeno je danas iz dubrovačkog brodara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik