Spar snizio više od 1.500 proizvoda zbog smanjenog PDV-a

Bez autora
Jan 17 2019

Spar Hrvatska snizio je cijene više od 1.500 proizvoda zbog poreznog rasterećenja, a njihov popis predan je potpredsjedniku Vlade i ministru poljoprivrede Tomislavu Tolušiću. Ulaskom u novu godinu nastupila je odluka Vlade o smanjenju PDV-a s 25 na 13 posto na svježe meso, ribu, voće, povrće, jaja i dječje pelene, te je sukladno tome Spar snizio maloprodajne cijene svojih proizvoda iz te kategorije za gotovo deset posto. Sniženje koje smo mi omogućili našim kupcima veće je od onog koje donosi porezno rasterećenje, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska dodavši da trgovački lanac podržava nastojanja Vlade koja poreznim rasterećenjem nastoji pomoći građanima, ali i stvoriti uvjete za daljnji rast gospodarstva.

Spar snizio više od 1.500 proizvoda zbog smanjenog PDV-aSpar Hrvatska snizio je cijene više od 1.500 proizvoda zbog poreznog rasterećenja, a njihov popis predan je potpredsjedniku Vlade i ministru poljoprivrede Tomislavu Tolušiću.

Ulaskom u novu godinu nastupila je odluka Vlade o smanjenju PDV-a s 25 na 13 posto na svježe meso, ribu, voće, povrće, jaja i dječje pelene, te je sukladno tome Spar snizio maloprodajne cijene svojih proizvoda iz te kategorije za gotovo deset posto.

- Sniženje koje smo mi omogućili našim kupcima veće je od onog koje donosi porezno rasterećenje - izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska dodavši da trgovački lanac podržava nastojanja Vlade koja poreznim rasterećenjem nastoji pomoći građanima, ali i stvoriti uvjete za daljnji rast gospodarstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik