Prodaje se Merkator Centar u Novom Sadu

Bez autora
Jan 17 2019

Kompanija Merkator-S pokrenula je postupak prodaje Merkator Centra u Novom Sadu, prikupljanjem neobavezujućih ponuda. Kako je objavljeno u dnevnom listu Politika, objekat je površine 15.491 kvadratni metar, a prikupljanje ponuda radi prodaje nepokretnosti će sprovoditi privredno društvo CBRE d.o.o.Postupak počinje dan nakon objavljivanja obaveštenja, odnosno 18. januara. Krajni rok za prijem neobavezujućih ponuda je 11. februar, do 13 sati. Ranije se kao deo strategije iz 2014. godine, radila procena vrednosti tržnih centara, koja je pokazala da je ukupna vrednost nekretnina koje Merkator planira da proda u celom regionu oko 410 miliona evra.

Prodaje se Merkator Centar u Novom SaduKompanija Merkator-S pokrenula je postupak prodaje Merkator Centra u Novom Sadu, prikupljanjem neobavezujućih ponuda.

Kako je objavljeno u dnevnom listu Politika, objekat je površine 15.491 kvadratni metar, a prikupljanje ponuda radi prodaje nepokretnosti će sprovoditi privredno društvo CBRE d.o.o.

Postupak počinje dan nakon objavljivanja obaveštenja, odnosno 18. januara. Krajni rok za prijem neobavezujućih ponuda je 11. februar, do 13 sati.

Ranije se kao deo strategije iz 2014. godine, radila procena vrednosti tržnih centara, koja je pokazala da je ukupna vrednost nekretnina koje Merkator planira da proda u celom regionu oko 410 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik