Nike lansira novi model tena napravljen od umjetne trave, objavljena i cijena

Bez autora
Jan 20 2019

Brend Nike će lansirati novi model tena koji je napravljen od umjetne trave. Zvat će se “Air Max 1 Golf” i dizajneri misle da će se odlično uklopiti na golf terenu.Cijena ovih tena će biti 140 dolara, a tačan datum početka prodaje još uvijek nije poznat. Objava o tenama se uskoro proširila po Twitteru a korisnici nisu oduševljeni idejom. Izgledaju kao tene koje bih nosio sa deset godina i tad bih vjerovatno bio ponosan na njih, ali bih ih se stidio kao stariji, napisao je jedan od korisnika.

Nike lansira novi model tena napravljen od umjetne trave, objavljena i cijenaBrend Nike će lansirati novi model tena koji je napravljen od umjetne trave. Zvat će se “Air Max 1 Golf” i dizajneri misle da će se odlično uklopiti na golf terenu.

Cijena ovih tena će biti 140 dolara, a tačan datum početka prodaje još uvijek nije poznat. Objava o tenama se uskoro proširila po Twitteru a korisnici nisu oduševljeni idejom.

“Izgledaju kao tene koje bih nosio sa deset godina i tad bih vjerovatno bio ponosan na njih, ali bih ih se stidio kao stariji”, napisao je jedan od korisnika, prenosi Klix.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik