Fraport će ponoviti natječaj za dogradnju putničkog terminala na Brniku

Bez autora
Jan 22 2019

Fraport Slovenija je odbacio svih šest ponuda za nadogradnju putničkog terminala na zračnoj luci Ljubljana, iako su prethodno odlučili pregovarati s tri najbolja pružatelja usluga. Odluka je pripisana novoj praksi Državne revizijske komisije iz priče o odabiru izvođača radova za drugu cijev tunela Karavanke. U upravitelju Zračne luke Jožeta Pučnika ovaj put će ponoviti postupak javne nabave, a uvest će se i neke inovacije za učinkovitiji i transparentniji proces odabira. Teško je reći koliko dugo će se produženje izvođača radova za građevinske radove produžiti prilično očekivanu ekspanziju putničkog terminala, na kojem je u vrijeme najvećih gužvi prisutna velika gužva. Ukupna vrijednost investicije procjenjuje se na oko 20 milijuna eura, a očekuje se da će novi prostori biti otvoreni prije glavne sezone 2021. godine.

Fraport će ponoviti natječaj za dogradnju putničkog terminala na BrnikuFraport Slovenija je odbacio svih šest ponuda za nadogradnju putničkog terminala na zračnoj luci Ljubljana, iako su prethodno odlučili pregovarati s tri najbolja pružatelja usluga.

Odluka je pripisana novoj praksi Državne revizijske komisije iz priče o odabiru izvođača radova za drugu cijev tunela Karavanke.

U upravitelju Zračne luke Jožeta Pučnika ovaj put će ponoviti postupak javne nabave, a uvest će se i neke inovacije za učinkovitiji i transparentniji proces odabira.

Teško je reći koliko dugo će se produženje izvođača radova za građevinske radove produžiti prilično očekivanu ekspanziju putničkog terminala, na kojem je u vrijeme najvećih gužvi prisutna velika gužva.

Ukupna vrijednost investicije procjenjuje se na oko 20 milijuna eura, a očekuje se da će novi prostori biti otvoreni prije glavne sezone 2021. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik