KTC u Karlovac uložio 6,5 milijuna eura

Bez autora
Jan 22 2019

Trgovački lanac KTC iz Križevaca u Karlovcu je otvorio svoj trgovački centar, prvi takav objekt nakon četiri godine poslovanja u ovom gradu. Novi KTC, naime, obuhvaća supermarket, poljoljekarnu, benzinsku postaju i restoran i s tom zaokruženom ponudom građanima, ističu, zahvaljuje na povjerenju izgrađenom u proteklom razdoblju prisutnosti u Karlovcu. Vrijednost ove investicije iznosi oko 6,5 milijuna eura, a posao je u trgovini, poljoapoteci, pumpi i restoranu kapaciteta 400 gostiju našlo 48 ljudi. Novi supermarket, kao 'core biznis' KTC-a, nadovezuje se na niz od njih 27 u 25 gradova sjeverne i istočne Hrvatske, a uz koje ova križevačka tvrtka, pod vodstvom Ivice Katavića, ima i brojne ljekarne, postaje, restorane i nekoliko hotela na Jadranu.

KTC u Karlovac uložio 6,5 milijuna euraTrgovački lanac KTC iz Križevaca u Karlovcu je otvorio svoj trgovački centar, prvi takav objekt nakon, navode iz tvrtke, četiri godine poslovanja u ovom gradu.

Novi KTC, naime, obuhvaća supermarket, poljoljekarnu, benzinsku postaju i restoran i s tom zaokruženom ponudom građanima, ističu, zahvaljuje na povjerenju izgrađenom u proteklom razdoblju prisutnosti u Karlovcu.

Vrijednost ove investicije iznosi oko 6,5 milijuna eura, a posao je u trgovini, poljoapoteci, pumpi i restoranu kapaciteta 400 gostiju našlo 48 ljudi.

Novi supermarket, kao 'core biznis' KTC-a, nadovezuje se na niz od njih 27 u 25 gradova sjeverne i istočne Hrvatske, a uz koje ova križevačka tvrtka, pod vodstvom Ivice Katavića, ima i brojne ljekarne, postaje, restorane i nekoliko hotela na Jadranu.

Tvrtka je konstantno u najvećih 10 trgovaca u Hrvatskoj, s prihodima većima od 1,3 milijarde kuna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik