U Srebrenici na proljeće otvaranje pogona za proizvodnju pekarskih proizvoda

Bez autora
Jan 23 2019

U Srebrenici bi na proljeće trebala biti otvorena pekara potvrdili su Feni iz Odjeljenja za privredu i razvoj Općine Srebrenica. Načelnik tog odjeljenja Cvijetin Maksimović kaže da su u toku pregovori sa zainteresovanim investitorom koji želi da pokrene pogon za proizvodnju peciva. Mi smo u pregovorima i čekamo biznis plana te da vidimo gdje i na koji način da iznajmimo prostor u zakup s najnižom cijenom. Cijena zakupa prostora neće biti visoka, jer želimo da privučemo i druge investitore u Srebrenici, ističe Maksimović. Kako je dodao, zainteresirani investitor za otvaranje pekare želi u Srebrenici svojim proizvodima snabdijevati privredne subjekte i građane, kao i učenike u školama.

U Srebrenici na proljeće otvaranje pogona za proizvodnju pekarskih proizvodaU Srebrenici bi na proljeće trebala biti otvorena pekara potvrdili su Feni iz Odjeljenja za privredu i razvoj Općine Srebrenica.

Načelnik tog odjeljenja Cvijetin Maksimović kaže da su u toku pregovori sa zainteresovanim investitorom koji želi da pokrene pogon za proizvodnju peciva.

“Mi smo u pregovorima i čekamo biznis plana te da vidimo gdje i na koji način da iznajmimo prostor u zakup s najnižom cijenom. Cijena zakupa prostora neće biti visoka, jer želimo da privučemo i druge investitore u Srebrenici”, ističe Maksimović.

Kako je dodao, zainteresirani investitor za otvaranje pekare želi u Srebrenici svojim proizvodima snabdijevati privredne subjekte i građane, kao i učenike u školama.

“Vrlo brzo očekujemo biznis plan. Izvjesno je da ćemo u proljeće otvoriti pekaru u Srebrenici”, kazao je Maksimović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik