10. BeoWine – Sajam vina

Bez autora
Feb 21 2019

Jedna od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji – proizvodnja i distribucija vina, na Beogradskom sajmu predstavlja se od 2010. godine.Pored domaćih vinara, učesnici su i regionalni i svetski poznati proizvođači vina, a BeoWine intenzivno promoviše i vinski turizam. Održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposećenijih sajmova, jasno govori o značaju ovog događaja i u turističkoj privredi.

10. BeoWine – Sajam vinaJedna od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji – proizvodnja i distribucija vina, na Beogradskom sajmu predstavlja se od 2010. godine.

Pored domaćih vinara, učesnici su i regionalni i svetski poznati proizvođači vina, a BeoWine intenzivno promoviše i vinski turizam. Održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposećenijih sajmova, jasno govori o značaju ovog događaja i u turističkoj privredi.

Na jednom mestu predstavljaju se najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje distribuiraju ovo „piće bogova“. U ponudi je i kompletna oprema za vinogradarstvo i vinarstvo.

Sajam se održava od 21. - 24. februara 2019. godine u halama 3 i 3A Beogradskog sajma.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik