Sedmi izbor EY Preduzetnika godine - najveći broj inovativnih kompanija

Bez autora
Feb 07 2019

Sedmu godinu za redom, revizorsko - konsultantska kompanija EY dodeljuje nagradu EY Preduzetnik godineTM najuspešnijem preduzetniku u Republici Srbiji. Za ovo priznanje takmiči se 33 preduzetnika iz 27 kompanija koji posluju u deset industrija u 12 gradova Srbije.Revizorsko-konsultantska kompanija EY najavila je sedmi po redu izbor za EY Preduzetnika godine™. Od 2012. godine, u programu EY Preduzetnik godineTM učestvovalo je 180 kompanija koje su u protekloj godini zaposlili 18.000 ljudi, a ostvarili poslovni prihod od čak 156 milijardi dinara.

Sedmi izbor EY Preduzetnika godine - najveći broj inovativnih kompanijaSedmu godinu za redom, revizorsko - konsultantska kompanija EY dodeljuje nagradu EY Preduzetnik godineTM najuspešnijem preduzetniku u Republici Srbiji. Za ovo priznanje takmiči se 33 preduzetnika iz 27 kompanija koji posluju u deset industrija u 12 gradova Srbije.

Revizorsko-konsultantska kompanija EY najavila je sedmi po redu izbor za EY Preduzetnika godine™. Od 2012. godine, u programu EY Preduzetnik godineTM učestvovalo je 180 kompanija koje su u protekloj godini zaposlili 18.000 ljudi, a ostvarili poslovni prihod od čak 156 milijardi dinara.

"EY Preduzetnik godine nam pruža veliku čast da upoznamo i ispratimo najuspešnije priče u našoj zemlji. Takođe, ova privilegija istovremeno je i naša obaveza da svake godine budemo što bolji. Ovogodišnji odabir kandidata svakako je prevazišao naša očekivanja, s obzirom na to da se za nagradu EY Preduzetnik godine takmiči 33 kandidata koji su samo u 2017. godini ostvarili poslovne prihode od 23 milijarde dinara i zaposlili preko 2.000 ljudi. Naročito sam ponosan na činjenicu da je ovogodišnji izbor zabeležio i najveći broj inovativnih kompanija, od kako program EY Preduzetnik godineTM postoji u Srbiji. O uspešnosti srpskog preduzetništva svedoči i činjenica da se za sedam godina koliko naš program postoji izdvojilo gotovo 200 kanididata koji predstavljaju najsvetlije primere domaće privrede“, izjavio je Ivan Rakić, Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu-Hercegovinu.

Generalni sponzor programa EY Preduzetnik godine™ je ProCredit banka, a podršku program pružaju Ministarstvo privrede Republike Srbije, Radio Televizija Srbije, magazin Biznis & Finansije i poslovni portal eKapija.

Svečano proglašenje nacionalnog pobednika biće održano 21. februara u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, a naš predstavnik će konkurisati za priznanje EY Svetski Preduzetnik godine™ i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2019. godine. Više informacija o programu EY Preduzetnik godine™ možete dobiti na linku.

O EY

EY je globalni lider u revizorskim i poreskim uslugama, podršci pri poslovnim transakcijama i poslovnom savetovanju. Širom sveta, više od 280 hiljada naših zaposlenih dele naše zajedničke vrednosti kao i potpunu posvećenost kvalitetu. Mi se razlikujemo po tome što pomažemo našim zaposlenima, klijentima i zajednicama da ostvare svoj potencijal.

EY se odnosi na globalnu organizaciju firmi članica Ernst & Young Global Limited, od kojih svaka predstavlja odvojeno pravno lice. Ernst & Young Global Limited je firma registrovana u Ujedinjenom Kraljevstvu, koja ne pruža usluge klijentima. Za više informacija o našoj organizaciji, molimo vas da posetite adresu: www.ey.com/rs

O programu EY Preduzetnik godineTM

EY Preduzetnik godineTM (EY Entrepreneur Of The YearTM) je najprestižnija svetska nagrada za dostignuća u preduzetničkom biznisu. Ovaj globalni program se razlikuje po tome što promoviše preduzetnički duh i inicijativu i odaje priznanje ljudima koji su postigli uspeh svojom vizijom, liderstvom i inovativnošću. Kao prva i jedina globalna nagrada ovog tipa, EY Preduzetnik godineTM sprovodi se na regionalnom, nacionalnom i globalnom nivou u gotovo 60 zemalja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik