Rok za uplatu poreza na imovinu za prvi kvartal je 14. februar

Bez autora
Feb 11 2019

Rok za uplatu poreza na imovinu za građane, preduzetnike i pravna lica za prvi kvartal ove godine je 14. februar, saopšteno je iz Sekretarijata za javne prihode.Porez na imovinu se plaća tromesečno, u roku od 45 dana od početka tromesečja. Iznos poreske obaveze koju treba izmiriti na ime prvog kvartala za 2019. godinu jednak je iznosu poreza za poslednji kvartal za 2018. godinu.Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja u plaćanju.

Rok za uplatu poreza na imovinu za prvi kvartal je 14. februarRok za uplatu poreza na imovinu za građane, preduzetnike i pravna lica za prvi kvartal ove godine je 14. februar, saopšteno je iz Sekretarijata za javne prihode.

Porez na imovinu se plaća tromesečno, u roku od 45 dana od početka tromesečja.

Iznos poreske obaveze koju treba izmiriti na ime prvog kvartala za 2019. godinu jednak je iznosu poreza za poslednji kvartal za 2018. godinu.Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja u plaćanju.

Za sve potrebne informacije obveznici se mogu obratiti nadležnim opštinskim odeljenjima Sekretarijata za javne prihode, koja stranke primaju radnim danima od 8 do 14 časova, osim srede, kada se prijem stranaka vrši od 8 do 18.30 sati.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik