Vlasništvo nad Fructalom založeno u korist dvije banke iz Srbije

Bez autora
Feb 14 2019

Vlasništvo Fructala nedavno je založeno u korist dvije banke sa sjedištem u Srbiji. Riječ je o Vojvođanskoj banci koja je Nectaru odobrila kredit od 18 milijuna eura, te novosadske podružnice austrijske Erste banke koja je Fructalu posudila 12 milijuna eura. U Sloveniji baš i nisu presretni trendovima u posljednjih nekoliko godina otkako je većinski vlasnik Fructala postao srpski Nectar. Naime, otkako je Nestal vlasnik Fructala ta je kompanija značajno smanjila prihode i broj zaposlenih.

Vlasništvo nad Fructalom založeno u korist dvije banke iz SrbijeVlasništvo Fructala nedavno je založeno u korist dvije banke sa sjedištem u Srbiji.

Riječ je o Vojvođanskoj banci koja je Nectaru odobrila kredit od 18 milijuna eura, te novosadske podružnice austrijske Erste banke koja je Fructalu posudila 12 milijuna eura, doznaje ljubljanski Dnevnik.

U Sloveniji baš i nisu presretni trendovima u posljednjih nekoliko godina otkako je većinski vlasnik Fructala postao srpski Nectar. Naime, otkako je Nestal vlasnik Fructala ta je kompanija značajno smanjila prihode i broj zaposlenih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik