Aerodrom "Nikola Tesla" traži nove radnike

Bez autora
Feb 18 2019

Kompanija "Vensi aerodromi Srbija" traži radnike na poslovima zemaljskog opsluživanja i poslovima obezbeđenja. Za mesta pomoćnog operatera u bazi, ova kompanija, traži lica sa 4. stepenom stručne spreme i vozačkom dozlovom za "B" kategoriju a za pomoćnog sanitarnog operatera mogu konkurisati osobe sa 3. ili 4. stepenom stručne spreme.Vensi aerodromi Srbija traži i izvršioci za poslove obezbeđenja, odnosno operatere za pregled lica kao i za kontrolu pristupa vozila lica koja nisu putnici a za ove poslove neophodan je 4. stepen školske spreme, licenca za vršenje poslova privatnog obezbeđenja i znanje engleskog jezika. Svi ponuđeni poslovi su van radnog odnosa odnosno po ugovorima o privrmenim i povremenim poslovima a rok za prijavljivanje i broj izvršilaca nisu definisani u oglasima.

Aerodrom "Nikola Tesla" traži nove radnikeKompanija "Vensi aerodromi Srbija" traži radnike na poslovima zemaljskog opsluživanja i poslovima obezbeđenja.

Za mesta pomoćnog operatera u bazi, ova kompanija, traži lica sa 4. stepenom stručne spreme i vozačkom dozlovom za "B" kategoriju a za pomoćnog sanitarnog operatera mogu konkurisati osobe sa 3. ili 4. stepenom stručne spreme.

"Vensi aerodromi Srbija" traži i izvršioci za poslove obezbeđenja, odnosno operatere za pregled lica kao i za kontrolu pristupa vozila lica koja nisu putnici a za ove poslove neophodan je 4. stepen školske spreme, licenca za vršenje poslova privatnog obezbeđenja i znanje engleskog jezika.

Svi ponuđeni poslovi su van radnog odnosa odnosno po ugovorima o privrmenim i povremenim poslovima a rok za prijavljivanje i broj izvršilaca nisu definisani u oglasima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik