Hotel u kojem će apsolutno sve biti prilagođeno vašem horoskopskom znaku

Bez autora
Feb 20 2019

Kad se zvezde poklope i konačno odete na godišnji odmor, zašto ne razmisliti o hotelu koji će vam obezbediti dnevnu dozu astrologije?Hotel The Ultimo u Sidneju u Australiji nudi aranžmane prilagođene vašem horoskopskom znaku, pa tako možete odsedati u sobi koja je posebno prilagođena vašem znaku, čitati dnevni horoskop, ali i uživati u aktivnostima koje su mu prilagođene. Hrana je takođe inspirisana ishranom kakvu zaslužuje vaš horoskopski znak, kao i biblioteka u okviru sobe.

Hotel u kojem će apsolutno sve biti prilagođeno vašem horoskopskom znakuKad se zvezde poklope i konačno odete na godišnji odmor, zašto ne razmisliti o hotelu koji će vam obezbediti dnevnu dozu astrologije?

Hotel The Ultimo u Sidneju u Australiji nudi aranžmane prilagođene vašem horoskopskom znaku, pa tako možete odsedati u sobi koja je posebno prilagođena vašem znaku, čitati dnevni horoskop, ali i uživati u aktivnostima koje su mu prilagođene.

Hrana je takođe inspirisana ishranom kakvu zaslužuje vaš horoskopski znak, kao i biblioteka u okviru sobe.

Svim gostima je na raspolaganju profesionalni astrolog Pija Liman, kod koje možete rezervisati termin za izradu natalne karte ili astrološke konsultacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik