Uz Sava centar četiri nova hotela

Bez autora
Feb 24 2019

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da će završetak rekonstrukcije Centra "Sava" omogućiti i izgradnju još tri do četiri velika hotela. Kako je rekao, njihova izgradnja će početi već ove godine, kao i da je "Beograd na vodi" najavio izgradnju "W hotela", hotela koji imaju samo najveći gradovi u svetu. Zamenik gradonačelnika ocenio je i da je za 30 odsto više turista u Beogradu u odnosu na zvanične podatke budući da oni nisu prijavljeni, te naveo da u Beogradu još nije rešena registracija apartmana i svih hostela, a da veliki broj turista iz bivše Jugoslavije ima rođake i prijatelje u Beogradu kod kojih odseda. Beograda je grad koji je okrenut ka turizmu. Srbija sve više živi od turizma i ponosni smo na to što Beograd ima sve bolji imidž, što dolazi više investitora u Beograd i o Beogradu se u Evropi i svetu priča na lep način, rekao je Vesić.

Uz Sava centar četiri nova hotelaZamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da će završetak rekonstrukcije Centra "Sava" omogućiti i izgradnju još tri do četiri velika hotela.

 Kako je rekao, njihova izgradnja će početi već ove godine, kao i da je "Beograd na vodi" najavio izgradnju "W hotela", hotela koji imaju samo najveći gradovi u svetu.

Zamenik gradonačelnika ocenio je i da je za 30 odsto više turista u Beogradu u odnosu na zvanične podatke budući da oni nisu prijavljeni, te naveo da u Beogradu još nije rešena registracija apartmana i svih hostela, a da veliki broj turista iz bivše Jugoslavije ima rođake i prijatelje u Beogradu kod kojih odseda.

"Beograda je grad koji je okrenut ka turizmu. Srbija sve više živi od turizma i ponosni smo na to što Beograd ima sve bolji imidž, što dolazi više investitora u Beograd i o Beogradu se u Evropi i svetu priča na lep način", rekao je Vesić.

Na štandu Turističke organizacije Beograda (TOB) u okviru 41. Međunarodog sajma turizma je predstavljen novi infopanel, a Vesić kaže da će tokom ove godine biti postavljeno 10 takvih panela u gradu koji će omogućiti turistima da dobiju sve potrebne informacije o gradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik