Ponovo radi najveća fabrika Nutele u Normandiji

Bez autora
Feb 28 2019

Kompanija „Ferero” ponovo je pokrenula proizvodnju u najvećoj svetskog fabrici „Nutele” u Normandiji nakon pet dana obustave rada zbog sumnji vezanih za kvalitet proizvoda, objavljeno je na internet stranici italijanskog konditorskog diva.Ova italijanska grupacija, koja u fabrici u Normandiji proizvede jednu trećinu svih tegli Nutele koje se prodaju širom sveta, navela je da su sprovedene provere u tom pogonu otklonile sve sumnje. „Ferero”, matična kompanija „Nutele”, odlučio je pre pet dana da obustavi proizvodnju u fabrici u severnoj Francuskoj nakon što se u procesu mlevenja i pečenja posumnjalo u kvalitet lešnika koji su sastavni deo namaza „Nutele” i Kinder Bueno čokoladnih štanglica.

Ponovo radi najveća fabrika Nutele u NormandijiKompanija „Ferero” ponovo je pokrenula proizvodnju u najvećoj svetskog fabrici „Nutele” u Normandiji nakon pet dana obustave rada zbog sumnji vezanih za kvalitet proizvoda, objavljeno je na internet stranici italijanskog konditorskog diva.

Ova italijanska grupacija, koja u fabrici u Normandiji proizvede jednu trećinu svih tegli Nutele koje se prodaju širom sveta, navela je da su sprovedene provere u tom pogonu otklonile sve sumnje.

„Ferero”, matična kompanija „Nutele”, odlučio je pre pet dana da obustavi proizvodnju u fabrici u severnoj Francuskoj nakon što se u procesu mlevenja i pečenja posumnjalo u kvalitet lešnika koji su sastavni deo namaza „Nutele” i Kinder Bueno čokoladnih štanglica, javlja Rojters a prenosi Tanjug.

„Sprovedenim kontrolama je utvrđeno da nijedan gotov proizvod koji se skladišti u fabrici nije bio ni rizičan po zdravlje niti slabijeg kvaliteta za naše potrošače”, poručili su iz „Ferera”, dodajući da ponovno rade sa 100 odsto kapaciteta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik