Ovo su kineski planovi za Gorenje

Bez autora
Mar 08 2019

Očekuje se da će nova tvornica televizora Gorenje, koja će do jeseni sljedeće godine niknuti u Velenju, donijeti više od 1.000 radnih mjesta, otkrio je u dugogodišnji prvi čovjek Gorenja, a sada predsjednik kolegija direktora, Franjo Bobinac. U Gorenju se od pada novog strateškog vlasnika dogodile mnoge promjene. Kao dio obitelji Hisense, mi sada pokušavamo podići posao na najuspješniju razinu. Između ostalog, smanjiti troškove, postići sinergiju u nabavi i logistici, poboljšati lanac opskrbe i potražiti nova tržišta, kazao je Bobinac.

Ovo su kineski planovi za GorenjeOčekuje se da će nova tvornica televizora Gorenje, koja će do jeseni sljedeće godine niknuti u Velenju, donijeti više od 1.000 radnih mjesta, otkrio je u razgovoru za Delo dugogodišnji prvi čovjek Gorenja, a sada predsjednik kolegija direktora, Franjo Bobinac.

U Gorenju se od pada novog strateškog vlasnika dogodile mnoge promjene.

“Kao dio obitelji Hisense, mi sada pokušavamo podići posao na najuspješniju razinu. Između ostalog, smanjiti troškove, postići sinergiju u nabavi i logistici, poboljšati lanac opskrbe i potražiti nova tržišta ", kazao je Bobinac.

Također smo razgovarali o tome je li neoliberalni vjetar eksplodirao s istoka u Gorenju, očekuju li se otpuštanja i kakva je budućnost pod novim vlasnikom čeka kompaniju iz Velenja.

Gorenje sa Hisenseom također ulazi u područje elektronike i zabave, najavljuje Bobinac, koji je sve manje uključen u svakodnevno poslovanje, ali će upravljati brand managementom cijele Hisense grupe.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik