Najbolji predstavnici industrije namještaja na sajmu INTERIO od 13. do 17. marta

Bez autora
Mar 13 2019

Tradicionalna prezentacija namještaja i opreme za unutrašnje i vanjsko uređenje, sajam „INTERIO“, i ove godine otvara sajamsku sezonu u Centru „Skenderija“ Sarajevo.Mnogobrojne kompanije iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Makedonije, Austrije, Italije, Njemačke, Švedske, Danske, Švicarske i Turske na ovogodišnjem sajamu „INTERIO“, od 13. do 17. marta, predstavit će svoje proizvode i usluge.

Najbolji predstavnici industrije namještaja na sajmu INTERIO od 13. do 17. martaTradicionalna prezentacija namještaja i opreme za unutrašnje i vanjsko uređenje, sajam „INTERIO“, i ove godine otvara sajamsku sezonu u Centru „Skenderija“ Sarajevo.

Mnogobrojne kompanije iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Makedonije, Austrije, Italije, Njemačke, Švedske, Danske, Švicarske i Turske na ovogodišnjem sajamu „INTERIO“, od 13. do 17. marta, predstavit će svoje proizvode i usluge.

– Za svakog učesnika i posjetioca program ove manifestacije pruža jedinstvenu sliku ponude i potražnje u oblasti unutrašnjeg i vanjskog uređenja, te neposredne komunikacije i informisanja na jednom mjestu i u isto vrijeme – kazali su za Fenu iz KJP Centar „Skenderija“ – Sarajevski sajam.

Prvog dana sajma u okviru stručno-edukativnog programa bit će održana Mmeđunarodna drvno-tehnološka konferencija koju organizuje Drvni klaster “Namještaj i drvo” u saradnji sa Privrednom komorom Federacije BiH, dok Vanjskotrgovinska komora BiH 14. marta organizuje seminar o temi “Izvoz osnovno opredjeljenje drvne industrije”.

Ova manifestacija podstiče spoj obrazovanja i privrede, pa će to biti prilika i za prezentaciju strukovnih obrazovnih institucija.

– Brojni učesnici i posjetioci, raznovrsna paleta proizvoda i usluga, prateći program tokom pet dana sajma „INTERIO“ od 10.00 do 19.00 sati, uz slobodan ulaz, upućuju na nezaobilazan događaj u samom centru Sarajeva – navode organizatori.

Iako su mnogobrojne prijave za učešće stigle već sredinom 2018. Centar „Skenderija“ pruža priliku svim zainteresovanima da se predstave, pa tako i nekoliko dana prije sajma pristižu prijave koje se prihvataju, a sajamski prostor prilagođava radi što kvalitetnije prezentacije svih učesnika. Pored prijava izlagača, Centar „Skenderija“ dobija i informacije o planiranim posjetama brojnih inostranih posjetilaca.

Centar „Skenderija“ – Sarajevski sajam od 1978. godine, u saradnji sa bosanskohercegovačkim i inostranim privrednicima, obrazovnim institucijama, komorama i strukovnim klasterima organizuje ovu sajamsku manifestaciju s ciljem podsticaja razvoja drvne industrije.

– Očekujemo da će i ovogodišnji INTERIO biti uspješan uz kreativnu prezentaciju najboljih predstavnika industrije namještaja i proizvoda za opremanje – navode iz Centra “Skenderija”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik