Jagodinska pivara prodata za 50 miliona dinara

Odbor poverilaca Jagodinske pivare u stečaju prihvatio je ponudu od 50 miliona dinara, pa će ova firma biti prodata privrednom društvu za trgovinu "X-TRADE" DOO iz Jagodine, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Ponuda "X-TRADE" bila je jedina, ali i manja od 50 odsto vrednosti procenjene imovine prilikom prodaje 18. februara, pa je da bi do realizacije došlo morala da bude dobijena saglasnosti Odbora poverilaca Jagodinske pivare. Imovina Jagodinske pivare bila je procenjena na 711 miliona dinara, a njeni najvažniji delovi su poslovni kompleks u Jagodini koji čini 41 objekata i izdvojena skladišta u Nišu, Kruševcu i Požarevcu.

Jagodinska pivara prodata za 50 miliona dinaraOdbor poverilaca Jagodinske pivare u stečaju prihvatio je ponudu od 50 miliona dinara, pa će ova firma biti prodata privrednom društvu za trgovinu "X-TRADE" DOO iz Jagodine, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Ponuda "X-TRADE" bila je jedina, ali i manja od 50 odsto vrednosti procenjene imovine prilikom prodaje 18. februara, pa je da bi do realizacije došlo morala da bude dobijena saglasnosti Odbora poverilaca Jagodinske pivare.

Imovina Jagodinske pivare bila je procenjena na 711 miliona dinara, a njeni najvažniji delovi su poslovni kompleks u Jagodini koji čini 41 objekata i izdvojena skladišta u Nišu, Kruševcu i Požarevcu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik