INA povećava plaće radnicima u maloprodaji i do 25%

Bez autora
Mar 12 2019

Radnicima INA Maloprodajnih servisa će se od travnja povećati mjesečna primanja i do 25%. Rezultat je to kolektivnih pregovora između INA MS-a, Sindikata naftne djelatnosti-INAŠ i Sindikata naftnog gospodarstva. Radnicima u najnižim i srednjim platnim razredima povećat će se mjesečna primanja za 14-25% kroz povećanje osnovne mjesečne plaće i uvođenje mjesečnog dodatka, dok se za radnike u višim platnim razredima i voditelje uvodi mjesečni dodatak. Uvodi se i novi sustav stimulacije s ciljem povećanja prodaje i adekvatnog nagrađivanja najboljih radnika.

INA povećava plaće radnicima u maloprodaji i do 25%Radnicima INA Maloprodajnih servisa će se od travnja povećati mjesečna primanja i do 25%. Rezultat je to kolektivnih pregovora između INA MS-a, Sindikata naftne djelatnosti-INAŠ i Sindikata naftnog gospodarstva.

- Radnicima u najnižim i srednjim platnim razredima povećat će se mjesečna primanja za 14-25%  kroz povećanje osnovne mjesečne plaće i uvođenje mjesečnog dodatka, dok se za radnike u višim platnim razredima i voditelje uvodi mjesečni dodatak. Uvodi se i novi sustav stimulacije s ciljem povećanja prodaje i adekvatnog nagrađivanja najboljih radnika. Novim sustavom stimulacija radnici će moći ostvariti viši iznos kvartalne stimulacije kroz višu stopu bonusa i veći postotak isplate bonusa. Pored toga, svim INA MS radnicima bit će u ožujku isplaćena i dodatna nagrada u iznosu od 1.000 kn neto, priopćeno je iz INA-e.

- Već krajem prošle godine, radnicima u cijeloj INA Grupi je, uz isplatu prigodnog dara povodom Božića u neto iznosu od 1.000 kn, isplaćen i dodatni neto iznos od 1.000 kn. INA MS svojim radnicima osigurava niz dodatnih materijalnih i nematerijalnih pogodnosti koje ulaze u ukupni kompenzacijski paket, kao što su: božićnica u iznosu od 1.000 kn, regres u iznosu od 1.500 kn, božićni dar za djecu u iznosu od 600 kn po djetetu, uskrsnica u iznosu od 600 kn, sistematski pregledi, široka polica dodatnog zdravstvenog osiguranja te brojne druge pogodnosti. Osim toga, posebna pažnja pridaje se edukaciji i razvoju radnika, podsjećaju iz INA-e.

- Ljudi su presudni za uspjeh naše kompanije i njihovo zadovoljstvo nam je važno. Želimo im pružiti bolje uvjete rada kako bismo ih nagradili i dodatno motivirali. Na tržištu koje se neprestano mijenja, naš je fokus na inovativnosti poslovanja s ciljem zadovoljavanja potreba i zahtjeva naših kupaca. U tom smislu kontinuirano razvijamo nove proizvode i usluge, a tu i naši radnici imaju ključnu ulogu. Zadovoljan radnik za nas znači i zadovoljnog kupca, izjavio je direktor INA Maloprodajnih servisa Borko Buturac.

Na maloprodajnim mjestima zaposleno je oko 2.500 radnika. U tijeku je natječaj za sezonske radnike jer se svake godine tijekom turističke sezone zapošljavaju novi radnici koji, po završetku sezone, imaju priliku postati stalni INA-ini zaposlenici.

INA Grupa upravlja najvećom moderniziranom maloprodajnom mrežom u regiji, koja trenutačno ima 500 maloprodajnih mjesta koje dnevno posjeti oko 200.000 kupaca. U posljednjih 10 godina maloprodajna mreža se ubrzano modernizira kroz kapitalna ulaganja te unapređenje kvalitete putem novih proizvoda i usluga za kupce.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik