"Bol Pekidžing" gradi novi pogon u Srbiji

Bez autora
Mar 12 2019

„Bol korporacija“ investira 45 miliona evra u novu proizvodnu liniju i proširenje proizvodnje i poslovanja u Srbiji. Jedan od najvećih svetskih proizvođača ambalaže koji posluje u Srbiji najavio je otvaranje novog pogona. Ova investicija doprineće otvaranju 40 novih radnih mesta u fabrici u Beogradu. Nova linija značajno će povećati kapacitete u Srbiji, sa ciljem da godišnje proizvedemo više od dve milijarde limenki. U proizvodnju je od 2004. godine investirano preko 140 miliona evra i ponosni smo što je prošle godine fabrika u Beogradu proglašena najboljom fabrikom limenki "Bol korporacije" na evropskom tlu, izjavio je Branislav Savić, direktor fabrike.

"Bol Pekidžing" gradi novi pogon u Srbiji"Bol Pekidžing" gradi novi pogon u Srbiji„Bol korporacija“ investira 45 miliona evra u novu proizvodnu liniju i proširenje proizvodnje i poslovanja u Srbiji.

Jedan od najvećih svetskih proizvođača ambalaže koji posluje u Srbiji najavio je otvaranje novog pogona. Ova investicija doprineće otvaranju 40 novih radnih mesta u fabrici u Beogradu.

„Nova linija značajno će povećati kapacitete u Srbiji, sa ciljem da godišnje proizvedemo više od dve milijarde limenki. U proizvodnju je od 2004. godine investirano preko 140 miliona evra i ponosni smo što je prošle godine fabrika u Beogradu proglašena najboljom fabrikom limenki "Bol korporacije" na evropskom tlu", izjavio je Branislav Savić, direktor fabrike.

Kompanija Bol snabdeva velike internacionalne proizvođače piva, bezalkoholnih napitaka, vode, kao i manje proizvođače koji se sve češće odlučuju za limenku kao ambalažu, jer ju je u potpunosti moguće reciklirati.

Bol Beveridž Pekidžing Evropa - Beograd (Ball Beverage Packaging Europe) je najveća američka grinfild investicija u Srbiji.

Uz proizvodnju limenki u skladu sa svetskim standardima, kompanija je više od decenije posvećena edukaciji stanovništva o reciklaži, u partnerstvu sa Recan fondacijom i brojnim partnerima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik