Veleprodaja Lekovit postaje Sopharma Trading

Bez autora
Mar 12 2019

Srpska veleprodaja Lekovit ubuduće će se zvati Sopharma Trading d.o.o, po imenu bugarskog investitora koji je ranije preuzeo tu firmu, saopštila je danas ta kompanija. Osim promene imena, drugi ključni deo razvoja operacija Sopharma Trading u Srbiji i regionu je implementacija potpuno integrisanog ERP sistema za upravljanje poslovnim procesima od 1. aprila, a među digitalnim novitetima je i B2B sajt razvijen na Hybris platformi. Nova onlajn platforma omogućava jednostavno naručivanje robe elektronskim putem i uvid u detaljne informacije o proizvodima, različite promotivne ponude, onlajn status isporuke, finansijske i alate za upravljanje kredit limitom, i sve to u realnom vremenu.

Veleprodaja Lekovit postaje Sopharma TradingSrpska veleprodaja Lekovit ubuduće će se zvati Sopharma Trading d.o.o, po imenu bugarskog investitora koji je ranije preuzeo tu firmu, saopštila je danas ta kompanija.

Osim promene imena, drugi ključni deo razvoja operacija Sopharma Trading u Srbiji i regionu je implementacija potpuno integrisanog ERP sistema za upravljanje poslovnim procesima od 1. aprila, a među digitalnim novitetima je i B2B sajt razvijen na Hybris platformi.

Nova onlajn platforma omogućava jednostavno naručivanje robe elektronskim putem i uvid u detaljne informacije o proizvodima, različite promotivne ponude, onlajn status isporuke, finansijske i alate za upravljanje kredit limitom, i sve to u realnom vremenu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik