Prodaje se imovina Razvojne banke Vojvodine

Agencija za osiguranje depozita kao stečajni upravnik ponudila je na prodaju dvadesetak nekretnina koje su imovina Razvojne banke Vojvodine u stečaju a čija je vrednost procenjena u rasponu od 288 hiljada do 410 evra. Najviša procenjena vrednost je za prostor zgrade tekstilne industrije u Svrljigu a slede dve zgrade ugostiteljstva u Novom Sadu koje su zajedno procenjene na 157 hiljada evra i tržišni centar u Sokobanji koji je vredan 121 hiljadu evra. Na listi ponuđenih nekretnina Razvojne banke su i porodični stambeni objekti, njive, voćnjaci, pašnjaci, industrijski objekti i stambeno poslovne zgrade.

Prodaje se imovina Razvojne banke Vojvodine u Svrljigu, Novom Sadu, Sokobanji...Agencija za osiguranje depozita kao stečajni upravnik ponudila je na prodaju dvadesetak nekretnina koje su imovina Razvojne banke Vojvodine u stečaju a čija je vrednost procenjena u rasponu od 288 hiljada do 410 evra.

Najviša procenjena vrednost je za prostor zgrade tekstilne industrije u Svrljigu a slede dve zgrade ugostiteljstva u Novom Sadu koje su zajedno procenjene na 157 hiljada evra i tržišni centar u Sokobanji koji je vredan 121 hiljadu evra.

Na listi ponuđenih nekretnina Razvojne banke su i porodični stambeni objekti, njive, voćnjaci, pašnjaci, industrijski objekti i stambeno poslovne zgrade.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik