Ispravna prijava „P&O Ports Dubai“ za privatizaciju Luke Novi Sad

Bez autora
Mar 19 2019

Komisija za sprovođenje postupka privatizacije Luke Novi Sad AD donela je danas odluku kojom Ministarstvu privrede predlaže da odobri prijavu jedinog ponuđača u postupku, kompanije „P&O Ports Dubai“ iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Odluka je doneta nakon druge sednice komisije, koja je danas održana i na kojoj je pregledana dopunjena dokumentacija ponuđača. Komisija je konstatovala da je „P&O Ports Dubai“ u potpunosti postupio u skladu sa odlukom Ministarstva privrede od 5. marta i dokazao ispunjenost svih kvalifikacionih uslova propisanih javnim pozivom, kao i da je sva ostala dokumentacija u skladu sa Uputstvom za ponuđače i zakonskim propisima koji regulišu privatizacije.

Ispravna prijava „P&O Ports Dubai“ za privatizaciju Luke Novi SadKomisija za sprovođenje postupka privatizacije Luke Novi Sad AD donela je danas odluku kojom Ministarstvu privrede predlaže da odobri prijavu jedinog ponuđača u postupku, kompanije „P&O Ports Dubai“ iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE).

Odluka je doneta nakon druge sednice komisije, koja je danas održana i na kojoj je pregledana dopunjena dokumentacija ponuđača.

Komisija je konstatovala da je „P&O Ports Dubai“ u potpunosti postupio u skladu sa odlukom Ministarstva privrede od 5. marta i dokazao ispunjenost svih kvalifikacionih uslova propisanih javnim pozivom, kao i da je sva ostala dokumentacija u skladu sa Uputstvom za ponuđače i zakonskim propisima koji regulišu privatizacije.

Ministarstvo privrede će, u narednom periodu, pozvati učesnika na otvaranje finansijske ponude, navodi se u saopštenju Ministarstva privrede.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik