Pošta Slovenije: Rast prihoda i dobiti u 2018.

Bez autora
Mar 20 2019

Grupa Pošta Slovenije je prošle godine, prema nerevidiranim podacima, ostvarila 250,7 milijuna eura čistih prihoda od prodaje, što je pet posto više nego godinu prije. Zbog rasta poslovanja, rashodi su također bili veći, ali su godinu završili s 10,4 milijuna eura čiste dobiti, što je za milijun i pol eura više nego u 2017. godini. Prema riječima šefa Pošte Slovenije Borisa Novaka, lani je bio očit trend pada poštanskih usluga, koje su u strukturi usluga pale četiri posto, dok su usluge novčanih usluga pale za deset posto. Ostale ponuđene usluge na poštama porasle su pet posto.

Pošta Slovenije: Rast prihoda i dobiti u 2018.Grupa Pošta Slovenije je prošle godine, prema nerevidiranim podacima, ostvarila 250,7 milijuna eura čistih prihoda od prodaje, što je pet posto više nego godinu prije.

Zbog rasta poslovanja, rashodi su također bili veći, ali su godinu završili s 10,4 milijuna eura čiste dobiti, što je za milijun i pol eura više nego u 2017. godini.

Prema riječima šefa Pošte Slovenije Borisa Novaka, lani je bio očit trend pada poštanskih usluga, koje su u strukturi usluga pale četiri posto, dok su usluge novčanih usluga pale za deset posto. Ostale ponuđene usluge na poštama porasle su pet posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik