CarGo stiže u Beč, dostupan krajem aprila

Bez autora
Mar 20 2019

Srpska softverska kompanija CarGo Techonologies stiže u Beč, čijim će građanima aplikacija CarGo biti dostupna na korišćenje krajem aprila, saopšteno je danas iz te kompanije. Time će se CarGo naći rame uz rame sa Uberom i postati jedna od retkih srpskih kompanija koje investiraju i u zemlje EU, poručuju iz te kompanije. Direktor CarGo-a Vuk Guberinić potpisao je sporazum o saradnji sa austrijskim partnerima, čime je aplikacija CarGo nastavila da širi svoje poslovanje na tržište Zapadne Evrope, nakon Ciriha u kome je dostupna od decembra 2018. godine. Ovo je samo početak jer CarGo planira regionalno širenje poslovanja. Svet počinje da prepoznaje CarGo kao srpski brend, a time i jednu srpsku kompaniju, kao stranog investitora, izjavio je Guberinić.

CarGo stiže u Beč, dostupan krajem aprilaSrpska softverska kompanija CarGo Techonologies stiže u Beč, čijim će građanima aplikacija CarGo biti dostupna na korišćenje krajem aprila, saopšteno je danas iz te kompanije.

Time će se CarGo naći rame uz rame sa Uberom i postati jedna od retkih srpskih kompanija koje investiraju i u zemlje EU, poručuju iz te kompanije.

Direktor CarGo-a Vuk Guberinić potpisao je sporazum o saradnji sa austrijskim partnerima, čime je aplikacija CarGo nastavila da širi svoje poslovanje na tržište Zapadne Evrope, nakon Ciriha u kome je dostupna od decembra 2018. godine.

"Ovo je samo početak jer CarGo planira regionalno širenje poslovanja. Svet počinje da prepoznaje CarGo kao srpski brend, a time i jednu srpsku kompaniju, kao stranog investitora", izjavio je Guberinić.

Kako je dodao, CarGo će u Austriju doneti kvalitet više, a Uber će dobiti konkurenciju, "zahvaljujući čemu ćemo i mi i oni biti bolji za korisnike, što je nama najvažnije".

Guberinić ističe da CarGo planira dalje regionalno širenje sa jasnom ambicijom da postane lider u Jugoistočnoj Evropi i napominje da je ambicija kompanije da zapošljava ljude, a da korisnicima pruža vrhunsku uslugu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik