Posao za 32.000 evra mesečno

Bez autora
Mar 22 2019

Mladi milioner dvadesetšestogodišnji Metju Lepre traži privatnog asistenta kome će plaćati oko 32 hiljade evra da putuje i odseda sa njim u velikim hotelima u raznim gradovima.Metju živi u Sidneju, ali će sa svojim asistentom putovati u Japan, Dubai i Sjedinjene Američke Države gde će održavati predavanja u kompanijama. Osim što će prisustvovati svim njegovim poslovnim sastancima, njegov asistent će morati da radi na promociji njegovog posla i njegovih profila. Uspešni biznismen mesečno zarađuje 70 hiljada evra, a svom budućem asistentu plaćaće 30 hiljada evra.

Posao za 32.000 evra mesečnoMladi milioner dvadesetšestogodišnji Metju Lepre traži privatnog asistenta kome će plaćati oko 32 hiljade evra da putuje i odseda sa njim u velikim hotelima u raznim gradovima.

Metju živi u Sidneju, ali će sa svojim asistentom putovati u Japan, Dubai i Sjedinjene Američke Države gde će održavati predavanja u kompanijama.

Osim što će prisustvovati svim njegovim poslovnim sastancima, njegov asistent će morati da radi na promociji njegovog posla i njegovih profila.

Uspešni biznismen mesečno zarađuje 70 hiljada evra, a svom budućem asistentu plaćaće 30 hiljada evra.

„Plata svakako zavisi od ranijeg iskustva mog asistenta, kao i od njegovih veština.  Zdravstveno osiguranje je takođe plaćeno. Često putujem zbog posla i uživam u ovom načinu života, želeo bih nekome da pružim priliku da u svemu ovome uživa sa mnom“, rekao je Metju Lepre.

Od svog budućeg zaposlenog traži važeći pasoš, dobre kompjuterske veštine i da bude spreman da radi više stvari odjednom.

Metju je od fakulteta odustao kada je imao 23 godine i sam započeo svoj biznis i sada na računu ima milione.

Od svojih potencijalnih kandidata traži da snime video u kome će se predstaviti i koji će poslati u prijavi za posao.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik