Euroasfalt počeo radove na izgradnji pripremnih cesta za pristup drugom kolosijeku pruge Divača-Koper

Bez autora
Mar 24 2019

Bosanskohercegovačko poduzeće Euroasfalt i slovenski Kolektor CPG počeli su dugoočekivane radove na izgradnji pripremnih cesta za pristup drugoj trasi željezničke pruge Divača-Koper u Sloveniji, priopćili su iz društva za projektiranje 2TDK. Dvije kompanije počele su graditi cestu do prvog tunela. Ukupno će biti izgrađeno 20 kilometara cesta, koje će lokalne zajednice koristiti po završetku izgradnje. Vrijednost pripremnih radova je 11,9 milijuna eura. Euroasfalt i Kolektor CPG pobijedili su na tenderu za pripremne radove krajem 2017. godine ali nisu mogli biti uvedeni u posao zbog žalbe Vilija Kovačiča koji je inicirao referendum o zakonu o drugom kolosijeku, Vrhovnom sudu.

Euroasfalt počeo radove na izgradnji pripremnih cesta za pristup drugom kolosijeku pruge Divača-KoperBosanskohercegovačko poduzeće Euroasfalt i slovenski Kolektor CPG počeli su dugoočekivane radove na izgradnji pripremnih cesta za pristup drugoj trasi željezničke pruge Divača-Koper u Sloveniji, priopćili su iz društva za projektiranje 2TDK.

Dvije kompanije počele su graditi cestu do prvog tunela.

Ukupno će biti izgrađeno 20 kilometara cesta, koje će lokalne zajednice koristiti po završetku izgradnje.

Vrijednost pripremnih radova je 11,9 milijuna eura.

Euroasfalt i Kolektor CPG pobijedili su na tenderu za pripremne radove krajem 2017. godine ali nisu mogli biti uvedeni u posao zbog žalbe Vilija Kovačiča koji je inicirao referendum o zakonu o drugom kolosijeku, Vrhovnom sudu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik