Aerodrom u Nišu biće otvoren za javni avio-prevoz 16 sati nedeljno

Bez autora
Mar 26 2019

Aerodrom Niš od početka aprila do 26. oktobra biće otvoren za javni avio-prevoz 16 sati nedeljno, navodi se u naredbi Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije.Niški aerodrom neće raditi sredom, a ponedeljkom i četvrtkom radiće dvokratno, dva puta po dva sata, dok će ostalim danima za javni avio-prevoz biti otvoren po dva sata, navodi se u naredbi koju je potpisala direktorka Mirjana Čizmanov. Na zahtev avio-prevozioca Aerodrom Niš može biti otvoren i u dodatnim terminima, uz prethodno odobrenje operatera ove vazdušne luke.

Aerodrom u Nišu biće otvoren za javni avio-prevoz 16 sati nedeljnoAerodrom Niš od početka aprila do 26. oktobra biće otvoren za javni avio-prevoz 16 sati nedeljno, navodi se u naredbi Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije.

Niški aerodrom neće raditi sredom, a ponedeljkom i četvrtkom radiće dvokratno, dva puta po dva sata, dok će ostalim danima za javni avio-prevoz biti otvoren po dva sata, navodi se u naredbi koju je potpisala direktorka Mirjana Čizmanov.

Na zahtev avio-prevozioca Aerodrom Niš može biti otvoren i u dodatnim terminima, uz prethodno odobrenje operatera ove vazdušne luke.

Prema istoj naredbi, javni avio-prevoz sa Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu odvijaće se bez pauze.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik