Počela izgradnja kineskog kampa kraj Čačka

Bez autora
Mar 26 2019

Služba za imovinsko-pravne odnose Čačka je u ekspresnom roku završila privremenu eksproprijaciju 22 parcele za izgradnju prvog građevinskog kampa. Kamp, koji se već gradi, će biti lociran preko puta kafane Lazić u Pakovraću, rekao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović. Todorović je napomenuo da će u tom kampu biti smešteno oko 300 radnika kineskog investitora koji će raditi nastavak koridora 11 od Preljine do Požege. Nedaleko od tog mesta na samom ulazu u tunel Laz biće izgrađena asfaltna baza. Što se tiče ostalih kampova oni će biti građeni nakon ovih veliki poduhvata kao što je tunel, a onda i most preko Zapadne Morave. Tada će siguran sam tražiti od nas i drugu lokaciju za kamp koji će biti mnogo manji i biće lociran ili u Vranićima ili u Trbušanima jer će se na toj lokaciji graditi veliki tunel, zaključio je gradonačelnik Todorović.

Počela izgradnja kineskog kampa kraj ČačkaSlužba za imovinsko-pravne odnose Čačka je u ekspresnom roku završila privremenu eksproprijaciju 22 parcele za izgradnju prvog građevinskog kampa.

Kamp, koji se već gradi, će biti lociran preko puta kafane Lazić u Pakovraću, rekao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Todorović je napomenuo da će u tom kampu biti smešteno oko 300 radnika kineskog investitora koji će raditi nastavak koridora 11 od Preljine do Požege.

"Nedaleko od tog mesta na samom ulazu u tunel Laz biće izgrađena asfaltna baza. Što se tiče ostalih kampova oni će biti građeni nakon ovih veliki poduhvata kao što je tunel, a onda i most preko Zapadne Morave. Tada će siguran sam tražiti od nas i drugu lokaciju za kamp koji će biti mnogo manji i biće lociran ili u Vranićima ili u Trbušanima jer će se na toj lokaciji graditi veliki tunel", zaključio je gradonačelnik Todorović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik