Najvažnija promena u pola veka - Epl lansirao kreditnu karticu

Bez autora
Mar 26 2019

Epl je održao tradicionalnu prezentaciju novih proizvoda – sada bez hardverskih noviteta i uz veći broj novih usluga i pretplata. I sam Tim Kuk, izvršni direktor kompanije, najavio je na početku sasvim drugačiju prezentaciju, orijentisanu na usluge koje povezuju softver i hardver. Pažnju je izazvala kreditna kartica. Naime, Epl, širi svoju ponudu finansijskih usluga i na kreditne kartice. Epl kard će biti zamena za kreditnu karticu koja se koristi putem mobilnog telefona i omogućava kontrolu troškova, praćenje budžeta, razne nagrade za lojalnost i slično, a sve bez ikakvih naknada za korišćenje. Sistem će funkcionisati svuda gde i Epl pej. U SAD će Epl kard ekskluzivno izdavati Goldman Saks, što znači da će karticu moći da dobiju u početku samo korisnici iz te zemlje. Na svim mestima u svetu gde se prihvata Masterkard korisnici će moći da plaćaju posebnom Epl kard karticom.

Najvažnija promena u pola veka - Epl lansirao kreditnu karticuEpl je održao tradicionalnu prezentaciju novih proizvoda – sada bez hardverskih noviteta i uz veći broj novih usluga i pretplata. I sam Tim Kuk, izvršni direktor kompanije, najavio je na početku sasvim drugačiju prezentaciju, orijentisanu na usluge koje povezuju softver i hardver.

Pažnju je izazvala kreditna kartica.  Naime, Epl, širi svoju ponudu finansijskih usluga i na kreditne kartice. Epl kard (Apple Card) će biti zamena za kreditnu karticu koja se koristi putem mobilnog telefona i omogućava kontrolu troškova, praćenje budžeta, razne nagrade za lojalnost i slično, a sve bez ikakvih naknada za korišćenje.

Sistem će funkcionisati svuda gde i Epl pej. U SAD će Epl kard ekskluzivno izdavati Goldman Saks, što znači da će karticu moći da dobiju u početku samo korisnici iz te zemlje. Na svim mestima u svetu gde se prihvata Masterkard korisnici će moći da plaćaju posebnom Epl kard karticom.

Kuk je rekao da će nova kreditna kartica te tehnološke kompanije biti "najznačajnija promena u iskustvu kreditnih kartica u 50 godina".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik