Kikiriki nepoželjan na letovima „Korijan era“

Bez autora
Apr 01 2019

Južnokorejska aviokompanija „Korijan er“ objavila je da u njenim avionima više neće biti posluživan kikiriki, zbog nedavnog incidenta do kojeg je došlo kada dva brata tinejdžera nisu mogla da se ukrcaju u avion zbog alergije na kikiriki.Roditelji su objasnili medijima da je njihovim sinovima onemogućeno da se ukrcaju u avion jer kompanija „Korijan er“ nije bila spremna da reaguje u situaciji ozbiljne alergije na kikiriki. Braća su putovala iz američkog grada Atlante na Filipine, ali su ostala u južnokorejskoj prestonici Seulu jer se kompanija nije saglasila sa zahtevom da se oko njih ne poslužuje kikiriki zbog jake alergije starijeg brata.

Kikiriki nepoželjan na letovima „Korijan era“Južnokorejska aviokompanija „Korijan er“ objavila je da u njenim avionima više neće biti posluživan kikiriki, zbog nedavnog incidenta do kojeg je došlo kada dva brata tinejdžera nisu mogla da se ukrcaju u avion zbog alergije na kikiriki.

Roditelji su objasnili medijima da je njihovim sinovima onemogućeno da se ukrcaju u avion jer kompanija „Korijan er“ nije bila spremna da reaguje u situaciji ozbiljne alergije na kikiriki.

Braća su putovala iz američkog grada Atlante na Filipine, ali su ostala u južnokorejskoj prestonici Seulu jer se kompanija nije saglasila sa zahtevom da se oko njih ne poslužuje kikiriki zbog jake alergije starijeg brata.

U zvaničnom saopštenju „Korijan era“ navodi se da će za nekoliko nedelja izbaciti kikiriki sa spisaka namirnica koje se služe tokom letova, što je minimalna bezbednosna mera za osobe alergične na kikiriki.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik