Mercedes u aprilu otvara fabriku u Moskovskom regionu

Bez autora
Apr 01 2019

Nemački ministar ekonomije Peter Altmajer planira da prisustvuje otvaranju Mercedesove fabrike u Moskovskom regionu 3. aprila, izjavila je danas neimenovana portparolka tog ministarstva.Altmajer će učestvovati u otvaranju fabrike u Rusiji naredne nedelje. Tom prilikom moglo bi da bude bilateralnih razgovora, kazala je portparolka. Ruska agencija navodi da je izgradnja ove fabrike nemačkog autogiganta započela u junu 2017, a da je projektovani nivo investicija 300 miliona evra.

Mercedes u aprilu otvara fabriku u Moskovskom regionuNemački ministar ekonomije Peter Altmajer planira da prisustvuje otvaranju Mercedesove fabrike u Moskovskom regionu 3. aprila, izjavila je danas neimenovana portparolka tog ministarstva, prenosi TASS.

"Altmajer će učestvovati u otvaranju fabrike u Rusiji naredne nedelje. Tom prilikom moglo bi da bude bilateralnih razgovora (na ministarskom nivou)", kazala je portparolka.

Ruska agencija navodi da je izgradnja ove fabrike nemačkog autogiganta započela u junu 2017, a da je projektovani nivo investicija 300 miliona evra.

Navodi se da je planirana proizvodnja 25-30.000 vozila godišnje, a fabrika bi trebalo da uposli više od 1.000 ljudi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik