Američke vlasti traže profesionalnog „motača džointa“

Bez autora
Apr 08 2019

Američka vlada je u potrazi za osobom koja će se baviti motanjem džointa. Konkurs je otvoren do sredine maja meseca.Nacionalni institut za zloupotrebu droga u Americi, konkursom traži osobu koja će motati marihuanu u džoint, jer želi da testira cigarete od marihuane u svojim istraživačkim projektima. Ostali zahtevi za posao uključuju mogućnost analize i karakterizacije raznih zloupotreba droga.Potrebni su kandidati koji imaju iskustva vezana za analitičku hemiju i proizvodnju cigareta. Svi kandidati koji pošalju prijavu na konkurs, moći će da dobiju potrebne licence.

Američke vlasti traže profesionalnog „motača džointa“Američka vlada je u potrazi za osobom koja će se baviti motanjem džointa. Konkurs je otvoren do sredine maja meseca.

Nacionalni institut za zloupotrebu droga u Americi, konkursom traži osobu koja će motati marihuanu u džoint, jer želi da testira cigarete od marihuane u svojim istraživačkim projektima.

Ostali zahtevi za posao uključuju mogućnost analize i karakterizacije raznih zloupotreba droga.Potrebni su kandidati koji imaju iskustva vezana za analitičku hemiju i proizvodnju cigareta.

Svi kandidati koji pošalju prijavu na konkurs, moći će da dobiju potrebne licence.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik