Traže radnike za “Turski tok”

Bez autora
Apr 18 2019

Razgovori sa kandidatima koji su se prijavili da rade na gasovodu „Turski tok“ biće obavljeni u petak 19. aprila, od 10 časova u Opštini Velika Plana. Na razgovor mogu da dođu svi zainteresovani, i oni koji se nisu prijavili, a poziv se odnosi i na stanovnike susednih opština. U švajcarskoj kompaniji „Adeko”, koja zapošljava radnike na izgradnji gasovoda, kažu da im je u prvoj fazi potrebno 120 radnika, a da će posle dva do tri meseca angažovati još oko 300. Potrebni su rukovodioci građevinskom mehanizacijom, vozači viljuškara, automehaničari, autoelektričari, električari održavanja, vozači kamiona i fizički radnici. Prvi radovi počeće u maju. U prvih nekoliko meseci radiće se na teritoirji Velike Plane, a kasnije Paraćina, Jagodine i Zaječara sve do granice sa Bugarskom.

Traže radnike za “Turski tok”Razgovori sa kandidatima koji su se prijavili da rade na gasovodu „Turski tok“ biće obavljeni u petak 19. aprila, od 10 časova u Opštini Velika Plana.

Na razgovor mogu da dođu svi zainteresovani, i oni koji se nisu prijavili, a poziv se odnosi i na stanovnike susednih opština. U švajcarskoj kompaniji „Adeko”, koja zapošljava radnike na izgradnji gasovoda, kažu da im je u prvoj fazi potrebno 120 radnika, a da će posle dva do tri meseca angažovati još oko 300.

Potrebni su rukovodioci građevinskom mehanizacijom, vozači viljuškara, automehaničari, autoelektričari, električari održavanja, vozači kamiona i fizički radnici. Prvi radovi počeće u maju. U prvih nekoliko meseci radiće se na teritoirji Velike Plane, a kasnije Paraćina, Jagodine i Zaječara sve do granice sa Bugarskom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik