Solidarna pomoć za radnike Petrohemije

Zaposlenima u HIP Petrohemiji iz Pančeva do kraja godine biće isplaćene tri solidarne pomoći čiji je ukupan iznos 85 hiljada dinara, objavljeno je danas u kompanijskom glasilu "Informator". Kako je objašnjeno, na sastanku Radne grupe za rešavanje statusa petrohemijskog kompleksa sa predstavnicima poslovodstva, reprezentativnih sindikata i zaposlenih koji je održan u utorak postignut je dogovor da se do kraja godine Petrohemičarima isplate tri solidarne pomoći. Solidarna pomoć od 25.000 dinara neto po zaposlenom biće isplaćena 1. juna, a preostale dve tranše od po 35.000 dinara neto petrohemičare očekuju 1. septembra i 1. decembra 2019. godine, objavio je petrohemijin "Informator".

Solidarna pomoć za radnike PetrohemijeZaposlenima u HIP Petrohemiji iz Pančeva do kraja godine biće isplaćene tri solidarne pomoći čiji je ukupan iznos 85 hiljada dinara, objavljeno je danas u kompanijskom glasilu "Informator".

Kako je objašnjeno, "na sastanku Radne grupe za rešavanje statusa petrohemijskog kompleksa sa predstavnicima poslovodstva, reprezentativnih sindikata i zaposlenih koji je održan u utorak postignut je dogovor da se do kraja godine Petrohemičarima isplate tri solidarne pomoći".

"Solidarna pomoć od 25.000 dinara neto po zaposlenom biće isplaćena 1. juna, a preostale dve tranše od po 35.000 dinara neto petrohemičare očekuju 1. septembra i 1. decembra 2019. godine", objavio je petrohemijin "Informator".

Postignutom sporazumu prethodio je razgovor 16. aprila predstavnika Petrohemije sa ministrom rudarstva i energetike Aleksandrom Antićem i državnim sekretarom u Ministarstvu privrede Milunom Trivuncem i njihovim saradnicima o rezultatima poslovanja u prvom kvartalu ove godine i drugim aktuelnim pitanjima, navodi "Informator".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik