Za 326.000 nezaposlenih - tri oglasa za posao!

Bez autora
Apr 23 2019

Prema posljednjim podacima Federalnog zavoda za zapošljavanje, krajem februara na evidencijama službi za zapošljavanje u FBiH bilo je registrirano 326.266 osoba.Njima se poslovi nude i putem oglasa na internetskoj stranici Zavoda, a ako su danas, naprimjer, pokušali okušati sreću i doći do posla na ovaj način, ovaj javna ustanova danas je u ponudi imala samo tri oglasa! Za više od 326.000 nezaposlenih nudi se ukupno sedam radnih mjesta.

Za 326.000 nezaposlenih - tri oglasa za posao!Prema posljednjim podacima Federalnog zavoda za zapošljavanje (FZZ), krajem februara na evidencijama službi za zapošljavanje u FBiH bilo je registrirano 326.266 osoba.

Njima se poslovi nude i putem oglasa na internetskoj stranici Zavoda, a ako su danas, naprimjer, pokušali okušati sreću i doći do posla na ovaj način, ovaj javna ustanova danas je u ponudi imala samo tri oglasa!

Za više od 326.000 nezaposlenih nudi se ukupno sedam radnih mjesta. „Sreću“ da se traže njihovi profili imaju administrativni radnik, građevinski inžinjer i tehničar u Sarajevu, te četiri sezonska ugostiteljska radnika u Posavskom kantonu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik