Otvoreno najskuplje odmaralište na svetu - Noćenje 100.000 evra

Bez autora
May 07 2019

Najskuplje odmaralište na svetu, u kojem noćenje košta 100.000 evra, otvoreno je na privatnom ostrvu Banva, koje se nalazi u okviru arhipelaga Palavan na Filipinima.U odmaralištu gosti imaju na raspolaganju 15 hektara privatnog zemljišta, na kojem mogu da uživaju u igranju tenisa, odbojke na plaži, veslaju kajacima ili jednostavno uživaju u plivanju u kristalno plavoj vodi Suluskog mora. Odmaralište može istovremeno da primi samo 48 gostiju, koji se smeštaju u nekoj od luskuznih vila na obali, od kojih svaka ima bazen, terasu sa đakuzijem i prozore koji se protežu od plafona do poda.

Otvoreno najskuplje odmaralište na svetu - Noćenje 100.000 evraNajskuplje odmaralište na svetu, u kojem noćenje košta 100.000 evra, otvoreno je na privatnom ostrvu Banva, koje se nalazi u okviru arhipelaga Palavan na Filipinima.

U odmaralištu gosti imaju na raspolaganju 15 hektara privatnog zemljišta, na kojem mogu da uživaju u igranju tenisa, odbojke na plaži, veslaju kajacima ili jednostavno uživaju u plivanju u kristalno plavoj vodi Suluskog mora, navodi Indipendent.

Odmaralište može istovremeno da primi samo 48 gostiju, koji se smeštaju u nekoj od luskuznih vila na obali, od kojih svaka ima bazen, terasu sa đakuzijem i prozore koji se protežu od plafona do poda.

A temperature se retko kada spuštaju ispod 30 stepeni Celzijusa, navodi se na sajtu odmarališta.

U restoranu se služi sveže uzgojena lokalna hrana ili plodovi Suluskog mora, dok u spa centru gosti mogu da uživaju u neograničenom broj tretmana, bez dodatne naplate, prenosi Dejli mejl.

Oni koji vole da istražuju prirodu mogu da vide ugroženu vrstu morskih kornjača Hawksbill i ptice Megapodius.

Do ostrva se može doći hidroavionom ili helikopterom iz Manile.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik