Lidl traži radnike

Bez autora
May 10 2019

Kompanija Lidl Srbija raspisala je konkurs za zapošljavanje na rukovodećim pozicijama u prodavnicama u Apatinu, Gornjem Milanovcu, Loznici i Pirotu, dok će u narednom periodu biti otvorena radna mesta za prodavce u ovim gradovima, kao i u Beogradu, Kragujevcu i Novom Sadu.Otvorene pozicije se mogu pratiti na sajtu karijera.lidl.rs, putem kog se ujedno i šalju prijave. Zaposleni u Lidl prodavnicama imaće petodnevnu radnu nedelju, a elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu "svaki minut se plaća".

Lidl traži radnikeKompanija Lidl Srbija raspisala je konkurs za zapošljavanje na rukovodećim pozicijama u prodavnicama u Apatinu, Gornjem Milanovcu, Loznici i Pirotu, dok će u narednom periodu biti otvorena radna mesta za prodavce u ovim gradovima, kao i u Beogradu, Kragujevcu i Novom Sadu.

Otvorene pozicije se mogu pratiti na sajtu karijera.lidl.rs, putem kog se ujedno i šalju prijave.

Zaposleni u Lidl prodavnicama imaće petodnevnu radnu nedelju, a elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu "svaki minut se plaća".

Regres i topli obrok računaju se kao dodatak ugovorenoj zaradi, a svaki zaposleni imaće i privatno zdravstveno osiguranje.

"Nakon širenja mreže prodavnica, sada zapošljavamo kolege u više gradova Srbije i veoma se radujemo što ćemo dobiti novu podršku u ostvarivanju našeg primarnog cilja - da potrošačima širom Srbije ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta", izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija, Martina Petrović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik