Početna cena "Budimke" manja od pet miliona evra

Bez autora
May 10 2019

Imovina kompanije za proizvodnju i preradu voća, povrća i mesa "Budimka" ad u stečaju iz Požege ponuđena je na prodaju po prvi put javnim nadmetanjem, a početna cena je 560 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. "Budimka" se prodaje u dve celine, a veću čini sama firma s proizvodnim kompleksom za preradu voća i povrća, klanica i poslovni prostori u Požegi, čija je početna cena 531 milion dinara. Požeška "Budimka", čiji džemovi, pekmezi, sokovi, su nekada dominirali jugoslovenskim tržištem bila je "kičma poljoprivrede" ovog kraja. O tome ko su potencijalni kupci pročitajte ovde.

Početna cena "Budimke" manja od pet miliona evraImovina kompanije za proizvodnju i preradu voća, povrća i mesa "Budimka" ad u stečaju iz Požege ponuđena je na prodaju po prvi put javnim nadmetanjem, a početna cena je 560 miliona dinara, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU).

"Budimka" se prodaje u dve celine, a veću čini sama firma s proizvodnim kompleksom za preradu voća i povrća, klanica i poslovni prostori u Požegi, čija je početna cena 531 milion dinara.

Požeška "Budimka", čiji džemovi, pekmezi, sokovi, su nekada dominirali jugoslovenskim tržištem bila je "kičma poljoprivrede" ovog kraja. O tome ko su potencijalni kupci pročitajte ovde.

Početna cena druge celine je 29 miliona dinara, a nju čini niz objekata i zemljište na farmi za tov junadi u selu Zdravčići.

Javno nadmetanje zainteresovanih za "Budimku" i njenu imovinu zakazano je za 11. jun.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik