Brčanskoj Mingos kafi zlatni pehar za kvalitet

Bez autora
May 14 2019

Ocjenjivačka komisija Novosadskog sajma proglasila je MINGOS Domaću kafu iz Brčkog šampionom grupe proizvoda, a za visok kvalitet MINGOS je pored pehara nagrađen i velikom zlatnom medaljom. "Naša MINGOS kafa je 20 godina na tržištu, a dvije decenije dugo iskustvo u proizvodnji prave domaće kafe dolazi iz posvećenosti u izboru svakog zrna koje dolazi u Brčko, stručnosti i znanju u prženju i mljevenju kafe, i naravno savršenoj recepturi, te nam je posebno drago što je ukus naših kupaca potvrđen zlatom za kvalitet proizvoda Novosadskog sajma“ rekla je Nataša Pucar, direktor Korporativnih komunikacija.

Brčanskoj Mingos kafi zlatni pehar za kvalitetOcjenjivačka komisija Novosadskog sajma proglasila je MINGOS Domaću kafu iz Brčkog šampionom grupe proizvoda, a za visok kvalitet MINGOS je pored pehara nagrađen i velikom zlatnom medaljom.

"Naša MINGOS kafa je 20 godina na tržištu, a dvije decenije dugo iskustvo u  proizvodnji prave domaće kafe dolazi iz posvećenosti u izboru svakog zrna koje dolazi u Brčko, stručnosti i znanju u prženju i mljevenju kafe, i naravno savršenoj recepturi, te nam je posebno drago što je ukus naših kupaca potvrđen zlatom za kvalitet proizvoda Novosadskog sajma“ rekla je Nataša Pucar, direktor Korporativnih komunikacija.

Kompanija Mingos posluje u okviru međunarodne poslovne grupe Studen global, a kao dio najvećeg Agroindustrijskog kompleksa u regiji, proizvodnja Mingos kafe nalazi se u Brčkom gdje savremenom tehlologijom prženja, mljevenja i pakovanja kafe na domaće, kao i na izvozna tržišta plasira visokokvalitetne mješavine kafe. Proizvodnja Mingos kafe certifikovana je u skladu sa međunarodnim IFS standardom.

Mingos Domaća kafa je srca svojih potrošača osvojila pod sloganom „Za svaku priču“, a kvalitet u pogledu ukusa, arome i pjene je već 20 godina povod za druženje, priču i ispijanje prave tradicionalne domaće kafe.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik