Uspešna promocija turističke ponude Srbije u Solunu

Bez autora
May 15 2019

U prisustvu velikog broja građana Soluna, kao i turista koji borave u tom gradu, predstavljeni su Beograd i Srbija, kao i srpska kulturna baština - folklor, tradicionalna izvorna srpska muzika uz orkestar, hor i gastronomski specijaliteti, navodi se na sajtu Turističke organizacije Srbije. Beograd i Srbija predstavljeni su u okviru promocije u regionu, a Solun je bio prva stanica te mini kampanje, gde je predstavljena kompletna turistička ponuda naše zemlje. U okviru promocije predstavljena je i letnja turistcicka ponuda - manifestacije BEER FEST, EXIT, Sabor trubača u Guči, NISVILLE... Naime, kako navodi TOS, promocija Beograda i Srbije u Solunu je od strane turističke privrede Grčke, kao i grčkih medija, ocenjena kao jedna od najuspešnijih promocija destinacije u poslednjih nekoliko godina.

Uspešna promocija turističke ponude Srbije u SolunuU prisustvu velikog broja građana Soluna, kao i turista koji borave u tom gradu, predstavljeni su Beograd i Srbija, kao i srpska kulturna baština - folklor, tradicionalna izvorna srpska muzika uz orkestar, hor i gastronomski specijaliteti, navodi se na sajtu Turističke organizacije Srbije (TOS).

Beograd i Srbija predstavljeni su u okviru promocije u regionu, a Solun je bio prva stanica te mini kampanje, gde je predstavljena kompletna turistička ponuda naše zemlje.

U okviru promocije predstavljena je i letnja turistcicka ponuda - manifestacije BEER FEST, EXIT, Sabor trubača u Guči, NISVILLE...

Naime, kako navodi TOS, promocija Beograda i Srbije u Solunu je od strane turističke privrede Grčke, kao i grčkih medija, ocenjena kao jedna od najuspešnijih promocija destinacije u poslednjih nekoliko godina.

Na konferenciji za novinare koju su, u sklopu promocije u Solunu, organizovale Turistička organizacija Beograda (TOB) i TOS, goste je pozdravio gradonačelnik grada Soluna Janis Butaris.

Prisutnima su se obratili predstavnici turističkih organizacija Beograda i Srbije, TO Vojvodine, Niša, Leskovca, Kragujevca, Soko Banje i opštine Mionica, kao i predstavnici turističke privrede Soluna.

Pored velikog broja medija (Voria TV, Vergina TV, ET 3TV, Skai TV, Atlas TV, Antenna TV, Star TV, Omorfia Taksidia TV, radio Thesalonikki, Etnos Newspaper, predsednik asocijacije turističkih novinara, Athenian Macedonian - novinska agencija, novine Demokratia...) događaj su ispratili i generalni direktor Kongresnog biroa Soluna, direktor američkog koledža u Solunu, kao i zvanični predstavnik manastira Hilandar.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik