Otvoren novi zagrebački šoping centar vrijedan 12 milijuna eura

Bez autora
May 16 2019

Na 8000 četvornih metara otvoren je novi trgovački centar Arena Park. Tomislav Dekalić, donedavni direktor Arena Centra koji je nedavno unaprijeđen u asset menadžera za Hrvatsku i Srbiju, ranije je otkrio kako se radi o investiciji od oko 12 milijuna eura. Trgovine Arena Parka su: JYSK, Kik, Sancta Domenica, Pepco, Bubamara, CCC, PittaRosso, ExtraSports i Intersport Outlet, dok je kafić Leggiero Loft, a valja naglasiti kako prvi put u Hrvatsku stiže modni brand LC Waikiki. Od danas do nedjelje 19. svibnja u povodu otvorenja bit će brojni programi za djecu i odrasle.

Otvoren novi zagrebački šoping centar vrijedan 12 milijuna euraNa 8000 četvornih metara otvoren je novi trgovački centar Arena Park. Tomislav Dekalić, donedavni direktor Arena Centra koji je nedavno unaprijeđen u asset menadžera za Hrvatsku i Srbiju, u razgovoru za Poslovni dnevnik ranije je otkrio kako se radi o investiciji od oko 12 milijuna eura.

Trgovine Arena Parka su: JYSK, Kik, Sancta Domenica, Pepco, Bubamara, CCC, PittaRosso, ExtraSports i Intersport Outlet, dok je kafić Leggiero Loft, a valja naglasiti kako prvi put u Hrvatsku stiže modni brand LC Waikiki.

Od danas do nedjelje 19. svibnja u povodu otvorenja bit će brojni programi za djecu i odrasle.

Do Arena Parka možete doći svim sredstvima javnog prijevoza, ali i besplatnim autobusom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik