"Er Srbija" pojačala kabinsku i letačku posadu

Bez autora
May 19 2019

U susret najintenzivnijoj letnjoj sezoni od pokretanja kompanije u oktobru 2013. godine, Er Srbija je zaposlila više od sto novih članova kabinske posade, kao i 21 mlađeg kopilota na ATR i erbas avionima.Zapošljavanjem novih kadrova, nacionalna avio-kompanija pripremila se za najavljeno proširenje mreže u redovnom i sezonskom saobraćaju sa 21 linijom, od kojih je devet iz Beograda, a 12 iz Niša. Nacionalni avio-prevoznik istovremeno je organizovao školovanje za svoje pilote, od kojih je njih 11 ispunilo uslove da budu unapređeni u poziciju kapetana ili pređu na drugi tip letelice.

U susret najintenzivnijoj letnjoj sezoni od pokretanja kompanije u oktobru 2013. godine, Er Srbija je zaposlila više od sto novih članova kabinske posade, kao i 21 mlađeg kopilota na ATR i erbas avionima.

Zapošljavanjem novih kadrova, nacionalna avio-kompanija pripremila se za najavljeno proširenje mreže u redovnom i sezonskom saobraćaju sa 21 linijom, od kojih je devet iz Beograda, a 12 iz Niša.

Nacionalni avio-prevoznik istovremeno je organizovao školovanje za svoje pilote, od kojih je njih 11 ispunilo uslove da budu unapređeni u poziciju kapetana ili pređu na drugi tip letelice. Pored toga, pokrenut je proces selekcije novih persera, odnosno vođa kabinske posade, koji će se do sredine juna birati među kabinskim osobljem.

„Predstojeći period za nas je izuzetno važan. Najbolji pojedinci iz naše kompanije dobili su šansu da napreduju, a istovremeno smo pojačali svoje redove i mladim i kvalifikovanim kadrovima koje smo zaposlili. Najznačajnije povećanje broja destinacija do sada jeste rezultat napornog timskog rada i uveren sam da ćemo, uz podršku novih članova tima, sigurno biti zadovoljni rezultatima”, izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.
 
Nacionalni avio-prevoznik od juna će povezati Beograd sa Kijevom, Madridom, Barselonom, Rijekom, Krasnodarom, Helsinkijem, Kairom, Nicom i Zadrom. Sredinom jula, Er Srbija uspostavlja i 12 novih linija iz Niša – do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, Ljubljane i Tivta. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik